Vuoden Kristillinen kirja 2016 on ”Isän kaipuu”

[one_third]Tommy Hellsten:  Tähän olen tullut – Kirja merkityksen löytämisestä

Kirjassa Hellsten pohtii hengellisyyttä ja uskon maailmaa. Henkilökohtaisessa ja itselleen tähän asti tärkeimmässä teoksessaan Hellsten kertoo omasta välillä myrskyisästäkin etsinnästään. Hengelliset asiat ovat kiinnostaneet häntä nuoresta asti.
Kustantaja: KIRJAPAJA[clear]

[/one_third]
[one_third]Jouko Ikola: Hyvyyttä on

Kirjan tarinat välittämisestä rakentavat toivoa. Ne ovat kuin runoja. Keskiöön nousevat erityisesti hiljaiset toivon rakentajat. Heidän kauttaan, usein salatulla tavalla, arjessaan kamppaileva lähimmäinen saa kokemuksen välittämisestä ja lohdusta.
Kustantaja: KIRJAPAJA[clear]

[/one_third]Saara Kinnunen: Isän kaipuu

Kinnusen mukaan huonovointisuuden taustalla on usein haavoittunut isäsuhde. Kirja on tarkoitettu sekä terapiatyötä tekeville, että yksityisille ihmisille itsetuntemuksen lisäämiseen ja itsensä kanssa työskentelemiseen.
Kustantaja: PERUSSANOMA OY[clear]

[/one_third] [clear]

[one_third]Leevi Launonen, Elina Rautio: Koetelkaa kaikki – Suuntaviittoja aikamme hengellisten ilmiöiden arviointiin

Kirja on suomalaisen hengellisen kentän asiantuntijoiden kirjoittama artikkelikokoelma, joka varustaa lukijaa hengellisesti ja auttaa häntä säilymään uskossaan terveenä. Teos tarjoaa välineitä arviointiin sekä ongelmien havaitsemiseen.
Kustantaja: AIKAMEDIA OY[clear]

[/one_third]
[one_third] Juho Sankamo: Israelin kuninkaiden maailma

Kirjassa käydään läpi kaikki kuningashistorian tärkeimmät arkeologiset löydöt. Kuninkaiden maailma on sidottu profeettojen julistukseen, hovin elämään, aikansa suurvaltojen kamppailuihin maailman herruudesta ja jumalan suureen pelastussuunnitelmaan.
Kustantaja: PERUSSANOMA OY[clear]

[/one_third]

[one_third last=last]Lauri Thurén: Raamatun käyttöohje 3 – Suuresta Jumalasta ja pienistä ihmisistä

Kirja avaa tietä pyhän kirjan maailmaan. Kirjassa kysytään, mitä asiaa Raamatun kirjoittajilla ja heidän kuvaamillaan ihmisillä on tämän päivän ihmiselle.  Kirja on kirjoitettu ymmärrettävällä kielellä ja se houkuttelee jatkamaan matkaa pidemmälle.
Kustantaja: KARAS-SANA OY[clear]

[/one_third] [clear][clear]