Elina AntikainenElina AntikainenMikä on ihminen

Runokirjan runot ovat syntyneet kirjailijan äidin sairastuttua. Runot kertovat sairauden kantamisesta, roolien muuttumisesta äiti-tytär suhteessa, kuolemasta ja surusta, mutta myös uskosta ja toivosta.
Kustantaja: SUOMEN LÄHETYSSEURA

 Paavo KettunenPaavo KettunenHäpeästä hyväksyntään

Teoksessa pohditaan häpeästä selviytymisen keinoja. Kirja pyrkii viitoittamaan teitä kohti hyväksyntää ja sitä, että ihminen kokisi tulleensa nähdyksi kokonaisena, omana itsenään.
Kustantaja: KIRJAPAJA

Lauri MäkinenLauri MäkinenÄlykkäät kuin käärmeet, viattomat kuin kyyhkyset

Kirja on yhtä aikaa murhamysteeri ja lukuromaani, joka vie lukijansa keskelle suomalaisten lähetystyöntekijöiden arkea 1900-luvun Ambomaalle.
Kustantaja: KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ SILTALA


 

Kimmo OksanenKimmo OksanenKasvonsa menettänyt mies

Kirja on kertomus kärsimyksestä ja herättää kunkin meistä miettimään omaa inhimillisyyttämme ja suvaitsevaisuuttamme.  Oksanen tutkailee ihmisen eloa tarkkanäköisesti ja humoristisesti.
Kustantaja: WSOY

Juhani RekolaJuhani RekolaIrlantilainen päiväkirja

Kirja on ennen julkaisematonta Rekolaa. Se ilmestyy 29 vuotta kirjoittajansa kuoleman jälkeen. Päiväkirja kuvaa värikkäästi ja humoristisesti irlantilaista arkea ja kulttuuria.
Kustantaja: KIRJAPAJA

Jukka SariolaJukka SariolaYstäväni Seija – kutsumuksena Afganistan

 

Kirja kertoo vuonna 2014 Afganistanissa surmansa saaneen Seija Järvenpään ja Sariolan ystävyydestä.  Tapahtumat etenevät vuosikymmenten takaa Seijan elämän viimeisiin hetkiin.

Kustantaja: KUSTANNUS OY UUSI TIE